BEDRIJFSFOTOGRAFIE IN DRENTHE, GRONINGEN EN FRIESLAND

Bedrijfsfotografie

die bij je past

Wat is bedrijfsfotografie? Met heldere pakketten en tarieven vergroot bedrijfsfotograaf Guus van der Linde gericht jouw zichtbaarheid.

De eerste indruk is het belangrijkst

Treffende bedrijfsfotografie voor een onvergetelijke eerste indruk

Samen met jou geef ik jouw bedrijf een gezicht. Online en offline, projectmatig en structureel. Ik help je graag. Ik bedenk en creëer waardevolle fotomomenten, waarmee we jouw bedrijf, locatie, collega’s, producten, diensten díe uitstraling geven die jouw bedrijf verdient. 

Professionele bedrijfsfotografie voor jouw bedrijf.

Jouw passie en verhaal, gevangen in beeld.

Oog voor detail en jouw wensen.

Perfect voor websites, social, drukwerk en meer.

IK MAAK JOUW VERHAAL VISUEEL

TARIEVEN BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Welk pakket past het best bij jou?

 • PLUS

  395,-

  ✔ 10 foto's : highres & lowres

  ✔ Professionele nabewerking 

  ✔ Gebruikerslicentie

  -

 • PROFESSIONAL

  595,-

  ✔ 20 foto's : highres & lowres

  ✔ Professionele nabewerking 

  ✔ Gebruikerslicentie

  + Uitsneden voor social media

 • EXPERT

  795,-

  ✔ 40 foto's : highres & lowres

  ✔ Professionele nabewerking 

  ✔ Gebruikerslicentie

  + Uitsneden voor social media

  + Eigen uitsneden voor website

 • CUSTOM

  Op aanvraag

  Fotoshoot op maat

  ✔ Meerdere locaties mogelijk

  ✔ Perfect voor campagnes

  ✔ Ideaal voor een beeldbank

  -

 

Meer dan alleen bedrijfsfotografie 

Eigenlijk heb je geen tijd om energie te steken in één van de belangrijkste aspecten van jouw bedrijf: ondernemen! Daarom is het handig iemand achter de hand te hebben, die je in en uit kunt schakelen wanneer je daar behoefte aan hebt. Ik heb veel disciplines in huis die dit mogelijk maken. Ik fotografeer, schrijf, en geef vorm. 

Je kent het wel: je hebt je handen vol met dagelijkse dingen!

Mijn manier van werken

01

Ons gesprek

Welk verhaal hebben jij en jouw bedrijf te vertellen? In een persoonlijk gesprek hoor ik graag welke boodschap je over wilt dragen. Ik wil weten wie je doelgroep is, waar je in uitblinkt en wat eventueel je uitdaging is. 

02

Fotografieplan

In een fotografieplan vertaal ik mijn ideeën voor jouw fotoshoot naar acties. Dit plan omschrijft alle onderwerpen, sfeer, stijl en gebeurtenissen die samen het eindresultaat bepalen van jouw bedrijfsreportage. 

Door de goede voorbereiding zul je merken dat het allemaal makkelijk gaat. Niet alleen voor mijzelf, maar vooral voor jullie. Iedereen weet precies wat de bedoeling is. Zo beginnen we ontspannen aan de fotoshoot begint. 

03

Dé fotoshoot

04

Kies je foto's

Na de fotoshoot maak ik een contactsheet van de beste beelden. Dit kun je printen, rustig bekijken. en gebruiken voor jouw keuze. Mocht je niet kunnen kiezen dan kijk en denk ik graag met je mee.

05

Ik bewerk jouw keuze

De foto’s die je kiest ga ik voor je bewerken. Door de fotoshoot weet ik wat je belangrijk vind. Zo doe ik standaard een correctie op licht en kleur, haal ik oneffenheden en storende dingen weg zodat de focus volledig op de juiste plek komt.

En dan is het zo ver… Je kunt gaan shinen met je foto’s! Gebruik je foto’s zo veel mogelijk zodat mensen je beelden gaan herkennen. Ben niet bang om je beelden opnieuw met andere content nog eens te gebruiken. 

06

Klaar voor gebruik

© 2020 Guus van der Linde  |  info@guusvanderlinde.nl  |  06 - 29 47 52 62  |  Assen - Drenthe - Nederland  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy