Ik ben Guus, jouw bedrijfsfotograaf

aan huis

Guus van der Linde is de flexibel in te zetten bedrijfsfotograaf die net even wat meer doet. Met mijn bedrijfskundige kennis, bijzondere interesse in communicatie en marketing en gevoel voor vormgeving maak ik aansprekende visuele content die er toe doet.

Bedrijfsfotografie in Drenthe, Groningen en Friesland

Als getogen Noorderling woon ik in Assen. En daar ben ik trots op! Daarom fotografeer ik al jarenlang met veel passie voor verschillende bedrijven in Noord Nederland. Hierbij heb ik mijn hart verpand aan industrie, logistiek, techniek en maritieme fotografie en maak van grote industriële en logistieke projecten, scheepswerven, exceptionele transporten en werk op zee veel toffe foto's (tenminste, dat zegt men over mijn werk, ik kan het zelf ook niet altijd geloven). Ik vind het in ieder geval fantastisch om te doen!

DUIDELIJK. MAKKELIJK. EERLIJK.

Mijn visie

Ik geloof dat goede fotografie een bedrijf altijd helpt. Maar het moet geen gedoe zijn. Met mijn heldere pakketten weet je precies waar je aan toe bent. Ik vind het leuk om veel voor je te regelen, en doe dit voor een eerlijke en heldere prijs. Maar ik kan meer betekenen voor bedrijven met aanvullende disciplines. Ik fotografeer, schrijf, film en geef vorm. Zo wordt het allemaal wel heel makkelijk!

Waarom Guus?

✔ Vakopleiding Fotovakschool

✔ 12 jaar MarCom ervaring

✔ Bedrijfskundige achtergrond

✔ Affiniteit met vormgeving

✔ VCA-VOL gecertificeerd

En verder?

Inmiddels heb ik meerdere publicaties gehad. Om dit allemaal te kunnen doen heb ik alle benodigde certificaten gehaald, zoals een medische offshore keuring en VCA VOL. Daarnaast heb ik de vakopleiding aan de Fotovakschool afgerond, beschik ik over een bedrijfskundige/marketing achtergrond en heb ik een goed gevoel voor vormgeving. Al met al een uitstekende combinatie om jouw verhaal op professionele wijze vast te leggen.

© 2020 Guus van der Linde  |  info@guusvanderlinde.nl  |  06 - 29 47 52 62  |  Assen - Drenthe - Nederland  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy